El Rugby Sant Cugat femení assoleix una Copa de la Reina de rugbi a 7 històrica

Les santcugatenques guanyen el títol, tot i finalitzar segones a la darrera fase de la competició


  • Comparteix:

Felicitat del Rugby Sant Cugat amb la Copa de la Reina / Foto: Rugby Sant Cugat

Felicitat del Rugby Sant Cugat amb la Copa de la Reina / Foto: Rugby Sant Cugat

L'equip femení del Club Rugby Sant Cugat s'ha proclamat campió de la Copa de la Reina de rugbi a 7 després de finalitzar segon a la tercera fase de la competició disputada aquest cap de setmana a Eibar. Les santcugatenques, campiones de la primera i la segona fase, han liderat la classificació final i assoleixen un èxit històric per al club santcugatenc. Les d'Albert Casorrán han caigut a la final (21-14) davant el Cisneros que ha acabat subcampió de les tres fases. El conjunt santcugatenc certifica la millor temporada de la seva història amb el títol a la seva segona participació a la Copa de la Reina i la permanència a la Lliga Iberdrola, màxima categoria estatal, en el primer any del club en aquesta divisió.

El Club Rugby Sant Cugat ha tancat de la millor manera possible la temporada 2021-2022 amb un títol: la Copa de la Reina de rugbi a 7. Després de guanyar la primera fase, disputada a Galícia, i la segona, a Sant Cugat, finalment han quedat subcampiones a la tercera sèrie. El comput global ha fet que les santcugatenques s'impossesin a la classificació general.

La fase d'Eibar ha estat marcada per l'exigència de la competició. Les santcugatenques van finalitzar segones de grup amb dos triomfs i una derrota aquest dissabte. A la fase final, d'aquest diumenge, han superat als quarts de final l'Eibar (21-5) i a semifinals s'han desfet (12-19) del Majadahonda.

L'entrenador de l'equip, Albert Casorrán, ressalta la bona feina de les jugadores durant les tres fases.









Albert Casorrán

S'ha treballat molt bé durant les tres fases i és un èxit històric per al club.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.