Els camps de rugbi de la Guinardera, sense llum pel robatori dels transformadors

El Rugby Sant Cugat veu limitat els entrenaments i partits per la manca de llum


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat haurà de cercar camp com a local per jugar la Lliga Iberdrola / Foto: Sierxrax

El Rugby Sant Cugat haurà de cercar camp com a local per jugar la Lliga Iberdrola / Foto: Sierxrax

El robatori dels transformadors de llum als dos camps de rugbi de la Guinardera, fa gairebé un mes, limita l'activitat esportiva del Rugby Sant Cugat. El camp gran ha quedat inutilitzat per les obres de les pistes d'atletisme i el camp petit es troba sense il·luminació pel robatori dels transformadors i només es pot utilitzar fins a les 21 h. Tota aquesta situació ha obligat el club santcugatenc a buscar alternatives com entrenar-se al camp de l'escola la Farga o llogar un camp per afrontar jornades de competició del primer equip femení, que milita a la Lliga Iberdrola, màxima categoria estatal, i del masculí a la Divisió d'Honor B. El Rugby Sant Cugat ha confirmat a Cugat Mèdia que l'entrega de les obres es farà a mitjans d'octubre.

Les obres d'arranjament de la pista d'atletisme es van complicar pel retard a l'entrega de material de l'obra constructora. Aquest fet i les pluges de les darreres setmanes han endarrerit el canvi del tartan. Aquest fet se li ha sumat el robatori dels transformadors de llum del camp gran, inici d'agost, i del camp petit, a mitjans d'agost. Per tant, el camp petit està limitat per falta de llum artificial.

El president del Rugby Sant Cugat, Miquel Pelayo, creu que "es poden trobar solucions com per exemple posar uns focus". "Ens sentim una mica sols i ens reunirem amb la Federació Catalana de Rugbi perquè ens ajudi" avança Pelayo. El màxim dirigent santcugatenc lamenta que "ens hem de buscar la vida per cercar solucions". El Rugby Sant Cugat aglutina més de 400 jugadors i jugadores i enguany compleix els 35 anys d'història.

Obres a la pista d'atletisme i reparació del cablejat

El regidor d'Esports, Francesc Carol, ha defensat a Cugat Mèdia la solució que s'ha donat davant d'aquesta situació excepcional i ha demanat "flexibilitat" a les entitats afectades. Per una banda, les obres per modificar el tartan de la pista d'atletisme no s'han pogut completar a causa de la meteorologia. "S'han de posar capes i la primera és l'aïllant, fet pel qual el terra ha d'estar completament sec, però recentment ha plogut", ha explicat el regidor, que ha advertit que el mínim d'humitat pot fer malbé la instal·lació. "Estem pendents de la climatologia", ha explicat. Davant d'aquesta situació no es pot accedir al camp de rugbi, que es troba encerclat per la pista d'atletisme.

Paral·lelament, el robatori de cablejat d'il·luminació ha afectat tant el camp de rugbi com el poliesportiu. Carol confia que en dues o tres setmanes l'afectació de la llum estarà enllestida, però no es podrà recuperar la normalitat fins que no estigui instal·lat el nou tartan de la pista d'atletisme.




Miquel Pelayo

La situació és de solitud. Ens buscarem la vida i ens agradaria que ens acompanyés tothom, però a vegades no es pot.

Miquel Pelayo

Les coses poden passar amb retards. Estem una mica sols. Tinc la sensació que estem abandonats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.