El Rugby Sant Cugat ja ha trobat 'nova casa' per a l'inici de lliga

Sitges i Cornellà acolliran els partits dels sèniors mentre durin les obres de la Guinardera


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat femení jugarà a Cornellà els partits com a local / Foto: Cedida

El Rugby Sant Cugat femení jugarà a Cornellà els partits com a local / Foto: Cedida

El Rugby Sant Cugat ha hagut de cercar instal·lació per disputar els partits de lliga dels sèniors mentre durin les obres del tartan d'atletisme de la Guinardera i que ha deixat inutilitzat el camp de rugbi. El club santcugatenc ha tancat el camp del Sitges perquè es jugui la jornada 2 de la Divisió d'Honor B masculina davant l'AKRA, segona categoria estatal. El sènior femení que juga la Lliga Iberdrola, màxima categoria estatal, disputarà la segona jornada de lliga davant el Majadahonda a Cornellà, tot esperant que la Federació Espanyola homologui la instal·lació. El segon equip femení també utilitzarà el camp del Baix Llobregat per disputar jornada de la Divisió d'Honor Catalana contra el Lleida. El president del Rugby Sant Cugat, Miquel Pelayo, ha agraït l'ajuda dels clubs per acollir els partits de l'entitat santcugatenca.

El Rugby Sant Cugat ha hagut de cercar 'nova casa' per jugar els partits com a local mentre finalitzen les obres. De moment es veu afectat a la jornada 2 dels dos sèniors, masculí i femení, i s'espera que la quarta jornada com a locals puguin tornar a jugar a la Guinardera. L'endarreriment a l'entrega del material per arranjar el tartan de la pista d'atletisme ha fet que els dos sèniors del Rugby Sant Cugat hagin de cercar el camp del Sitges i del Cornellà per a la disputa dels seus partits.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.