El Rugby Sant Cugat femení encaixa la segona derrota a la Lliga Iberdrola

El matx ha sigut molt igualat, però en la recta final les madrilenyes han estat molt superiors

El Rugby Sant Cugat ha caigut davant el Majadahonda / Foto: Cugat Mèdia

El primer equip femení del Rugby Sant Cugat ha perdut (17-38) contra el Club Rugby Majadahonda en la segona jornada de la Lliga Iberdrola. Les santcugatenques han competit durant tot el matx, però un parcial de 0 a 14 ha deixat sentenciat el partit per a les madrilenyes. El conjunt d'Albert Casorrán torna a la competició d'aquí a 15 dies quan visitarà el camp de l'Eibar.

L'inici del matx ha estat molt igualat, amb un alt ritme ofensiu on tots dos equips han anat a buscar el partit. Els primers minuts han estat d'anada i tornada amb una defensa molt agressiva del Majadahonda que ha dificultat molt la circulació de pilota del Club de Rugby Sant Cugat.

Pràcticament en la primera acció de perill del partit ha arribat l'assaig de Maria Kimberly Marcos que ha fet pujar el (0-5) al marcador. El Sant Cugat ha sabut encaixar el cop i a partir del minut 15 de la primera part no ha deixat d'atacar i finalment l'equip santcugatenc ha trobat la seva recompensa amb l'assaig de Paula Pou (5-5) i la posterior transformació d'Ana Maria Iglesias que han fet pujar dos punts més per avançar-se en el marcador (7-5).

Els minuts següents han estat de tanteig i el ritme ha baixat després dels primers minuts de la primera part, però una cursa de gairebé 30 metres el Rugby Majadahonda ha aconseguit l'assaig de la mà d'Alba Mireya Vives i ha fet pujar cinc nou punts al marcador (7-10).

Els darrers deu minuts de la primera part ha tornat a pujar la intensitat i això ha provocat l'expulsió de la jugadora del Sant Cugat, Abril Camacho. El partit seguia amb anades i vingudes però sense ocasions clares per cap dels dos equips. El xiulet ha posat punt final als primers quaranta minuts i tots dos conjunts se n'han anat cap als vestidors amb el conjunt madrileny dominant el marcador (7-10).

Després del pas pels vestidors el conjunt santcugatenc ha estat molt incisiu en el seu joc. Dos minuts després de la represa Carla Arca ha aconseguit anotar l'assaig que ha avançat de nou al conjunt d'Albert Casarrón en el marcador (12-10). Seguidament, Ana Maria Iglesias ha assolit la transformació (14-10). L'alegria no ha durat ni dos minuts al conjunt blau-i-negre perquè Claudia Pérez s'ha desfet de la defensa santcugatenca i ha anotat un nou assaig per les madrilenyes (14-15) i amb la posterior transformació de Jade Cardouat han sumat dos punts més (14-17).

El conjunt de Sant Cugat no s'ha arronçat i tres minuts més tard amb una punta-peu de càstig d'Axelle Ramon ha assolit igualar el marcador (17-17). El partit ha continuat igualat fins al minut seixanta fins que Vico Gorrochategui ha obtingut un assaig per les madrilenyes (17-22) i Jade Cardouat ha aconseguit la posterior transformació (17-24). Dos minuts més tard el conjunt de Jesús Delgado ha anotat un nou assaig de la mà de Maria Kimberly Marcos (17-29) i Marta Pro amb fet pujar al marcador dos punts més amb la transformació (17-31). Aquest parcial de 0 a 14 per part de les madrilenyes ha sigut clau per endur-se la victòria. L'estocada final ha arribat amb l'assaig de Jade Cardouat (17-36) i la transformació de Marta Pro ha tancat el marcador (17-38).

El partit ha sigut molt igualat els primers 60 minuts, però els darrers 20 el Club de Ruby Majadahonda ha sigut molt superior físicament i les santcugatenques s'han vist superades en el tram final.
Amb el partit decidit el ritme ha baixat notablement i els dos entrenadors han optat per fer rotacions de cara als matxs següents.