El Rugby Sant Cugat femení assoleix el primer triomf de la temporada a Eibar

Les santcugatenques s'han imposat (22-29) al camp del conjunt basc

Primer triomf de la temporada del Rugby Sant Cugat a Eibar / Foto: Rugby Sant Cugat

El primer equip femení del Club Rugby Sant Cugat ha guanyat el primer partit de la temporada (22-29) al camp de l'Eibar a la jornada 3 de la Lliga Iberdrola. Les santcugatenques han edificat el triomf en una molt bona segona meitat remuntant el 12 a 10 en contra del primer temps. Les d'Albert Casorrán sumen quatre punts, dos per damunt de la zona de promoció de permanència, i rebran la propera jornada el Corteva Cocos, líder de la categoria.

Molta felicitat de les jugadores i del cos tècnic després de sumar el primer triomf de la temporada a terres basques. El matx ha estat molt competit durant tots els minuts i l'inici ha estat idíl·lic per a les santcugatenques amb un assaig de Paula Pou (0-5) al minut quatre. Sis minuts més tard, les locals han aprofitat 12 minuts de desconcert santcugatenc per fer dos assaigs i una transformació situant (12-5) al marcador. Abans d'arribar al descans, les santcugatenques han retallat distàncies amb assaig d'Anna Maria Iglesias. Amb el (12-10) s'ha arribat a la mitja part.

A la represa, només iniciar-se el segon temps, assaig de Laia Azorín i transformació d'Esther Moraleda per capgirar el marcador (12-17). I cinc minuts més tard, assaig d'Abril Camacho (12-22). Les locals han reaccionat amb un assaig per posar emoció (17-22).

Les d'Albert Casorrán no s'han deixat sorprendre i amb un assaig de Carmen Menacho i una transformació d'Ana Maria Iglesias han situat (17-29) a vuit minuts per al final. L'Eibar ha fet un últim assaig per reduir diferències. El tècnic, Albert Casorrán, destaca la bona segona meitat que ha fet l'equip i el bon joc ofensiu.