El Rugby Sant Cugat guanya amb una segona meitat màgica davant El Toro

Els santcugatencs s'han imposat (29-15) davant l'equip mallorquí

El Rugby Sant Cugat assoleix un nou triomf amb remuntada / Foto: Rugby Sant Cugat

El primer equip masculí del Club Rugby Sant Cugat ha guanyat el segon partit de la temporada (29-15) davant la seva afició contra El Toro Rugby Club corresponent a la quarta jornada de la Divisió D'honor masculina del grup B. Amb una segona part màgica, l'equip de Daniel López ha remuntat un 5 a 10 en contra i ha assolit una victòria importantíssima davant un rival superior de la classificació. El parcial ha estat de 14 a 5 amb una defensa molt sòlida i una gran fluidessa en atac. Els blau-i-negres s'enfronten en la propera jonada al camp del Rugby Club Sitges.

El partit ha sigut molt igualat, tots dos equips molt consistents en defensa amb individualitats en atac, però sense excessiu perill. Els primers deu minuts de partit han sigut molt disputats, molt intensos i tots dos conjunts han volgut portar el ritme ofensiu. No hi ha hagut ocasions clares per cap dels dos equips i les defenses s'han imposat als atacs en els primers compassos del matx.

Al minut 15, després d'una falta dels visitants, el Rugby Sant Cugat ha fallat una clara falta que hauria inaugurat el marcador. El partit ha seguit amb empat a zero els primers vint minuts. El Sant Cugat ha començat a dur la iniciativa ofensiva del partit, però quan millor estaven els locals, el conjunt visitant en la primera ocasió clara que han tingut, han aconseguit materialitzar una bona acció col·lectiva i han aconseguit un assaig amb la posterior transformació. D'aquesta manera han assolit estrenar el marcador i posar-se per davant (0-7).

Al minut 27 hi ha hagut una expulsió del conjunt santcugatenc i s'ha quedat amb un home menys tot el que restava de partit. Els visitants, amb un home més, han sigut superiors. La gran defensa del conjunt mallorquí ha anul·lat als santcugatencs i en una falta han fet més gran l'avantatge en el marcador (0-10). El Sant Cugat, lluny d'arronsar-se, ha continuat lluitant i amb molt esforç ha obtingut el seu primer assaig, però els locals han fallat la transformació (5-10). Amb aquesta última acció s'ha arribat al descans.

A la represa, el Sant Cugat ha sortit molt concentrat, més intens, més incisiu i en el primer tram ha sigut superior, tot i tenir un home menys. Al minut dos han transformat una gran acció ofensiva de tot l'equip i amb un assaig han empatat el marcador (10-10). El matx ha continuat molt igualat, tots dos conjunts amb unes defenses molt sòlides no han deixat accions ofensives clares, però els santcugatencs eren lleugerament superiors. La segona part ha patit moltes interrupcions, moltes aturades de temps i ha tingut poc ritme.

Els blau-i-negres, en dos minuts màgics, han canviat el signe del partit i han capgirat el marcador. Els santcugatencs amb dues bones accions en atac, amb molt ritme i molt bona circulació de pilota, han transformat dos assaigs en poc més de 120 segons. S'han avançat al marcador (22-10) i pràcticament han deixat sentenciat el matx.

El conjunt local ho han continuat intentant, han estat millors en el global de la segona part i aquesta superioritat s'ha vist reflectida en el marcador final. A l'últim minut, en una bona recuperació de pilota, han aconseguit un assaig i la posterior transformació que han deixat, ara si, sentenciat el matx davant un rival superior a la classificació.

El partit ha acabat amb una expulsió del conjunt mallorquí fruit de la frustració.

El parcial de 14-5 de la segona meitat ha sigut demolidor i l'equip santcugatenc ha obtingut una victòria de caràcter i molt meritòria amb un home menys bona part del matx (29-15).