El Rugby Sant Cugat es classifica per a la fase d'ascens a Divisió d'Honor

Els santcugatencs superen (19-3) el València i jugaran per pujar a l'elit del rugbi estatal


  • Comparteix:

L'equip masculí del Rugby Sant Cugat ha guanyat (19-3) el València a la darrera jornada de la lliga regular del grup B de la Divisió d'Honor B aquest dissabte i assoleix bitllet per disputar la fase d'ascens a Divisió d'Honor, màxima categoria estatal. Els santcugatencs arribaven a la darrera jornada de competició amb l'obligació de guanyar per més de set punts al conjunt valencià i ho han aconseguit. El conjunt de Martín Garcia serà un dels 9 equips que lluitaran per les dues places que donen a jugar la temporada que ve a la Divisió d'Honor.

Dia històric per al Rugby Sant Cugat que, amb l'ajuda de la seva afició, la 16 a la Guinardera, ha aconseguit classificar-se per a la fase d'ascens a la Divisió d'Honor per quarta temporada consecutiva. Els santcugatencs jugaran una lligueta a volta única amb els tres primers classificats del grup A i C i els altres dos classificats del seu grup. En finalitzar aquesta lligueta, els quatre primers es classifiquen per a les semifinals. El campió puja directament i el subcampió haurà de fer una promoció d'ascens.

Els santcugatencs han finalitzat tercers de grup i només superats per l'Hospitalet, segon, i el Fénix, primer. Els de Martín Garcia havien de guanyar per set punts de diferència i ho han fet. El primer temps ha estat un monòleg santcugatenc amb una defensa ferotge dels valencians. La resistència s'ha esvait al minut 25 amb un cop de càstig dels locals i dos minuts més tard, marca i 8 a 0 per al Rugby Sant Cugat. I per finalitzar el festival ofensiu local, nou assaig i xut a pals convertit. 13 a 0 al descans i el somni de la promoció d'ascens, més a prop.

A la represa, els valencians han aprofitat un cop de càstig per apropar-se al marcador, 13 a 6. Els de Martín Garcia han reaccionat amb dos cops de càstig més per arrodonir el 19 a 3 final. Alegria dels jugadors, alegria de l'afició, un binomi d'èxit.















  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.