El Rugby Sant Cugat encaixa la primera derrota de la fase d'ascens a Divisió d'Honor davant el favorit Alcobendas

Els santcugatencs han encaixat un dur correctiu (7-45) contra el màxim favorit a pujar

El primer equip masculí del Club Rugby Sant Cugat ha perdut el primer partit de la fase d'ascens a Divisió d'Honor (7-45) davant la seva afició contra l'Alcobendas, màxim favorit a pujar de categoria. L'equip madrileny ha fet un partit molt seriós en tot moment, han sigut clarament superiors i no han donat cap opció al conjunt santcugatenc. Les melés i la ràpida circulació de pilota han estat les claus de la victòria visitant. Els blau-i-negres visiten en la següent jornada el camp del Getxo.

Durant tot el partit els santcugatencs s'han vist superats. Han patit molt amb les melés dels visitants i la gran circulació de pilota, que ha acabat amb un assaig de càstig en els primers minuts de joc (0-7). Al Sant Cugat li ha costat sortir molt del seu camp, la primera part ha sigut un assalt constant dels madrilenys. Així i tot, el blau-i-negres han defensat prou bé l'allau d'atac rival.

En una bona acció ofensiva, l'Alcobendas ha assolit el seu primer assaig amb la posterior transformació (0-14). Amb l'expulsió temporal d'un jugador local, ha sigut complicat pel Sant Cugat mantenir el ritme alt de l'enfrontament. Just a l'última acció de la primera part, l'equip visitant ha anotat un nou assaig i la posterior transformació (0-21).

A la represa, els santcugatencs han començat amb un home menys durant deu minuts i l'Alcobendas ho ha sabut aprofitar amb dos assaigs i una transformació (0-33). El ritme del matx, tant en defensa com en atac, l'ha portat l'equip madrileny. La defensa dels visitants ha sigut molta bona i productiva, no ha deixat en cap moment que el Sant Cugat circulés amb fluïdesa la pilota i d'aquesta manera han anul·lat tota acció de perill dels catalans. A l'equador del segon temps, l'Alcobendas ha assolit dos nous assaigs i una transformació (0-45). El Sant Cugat, que no ha deixat d'intentar-ho en tot moment, ha aconseguit el seu primer assaig amb la posterior transformació al minut 31 de la segona meitat (7-45).

El Rugby Sant Cugat, tot i la derrota, pot treure coses positives, sobretot en defensa. Els de Martín Garcia se'n poden anar orgullosos perquè han donat la cara en tot moment i han competit davant el màxim candidat a pujar de categoria.

Martín Garcia

Jo crec que la defensa és l'ADN d'aquest equip, els hi agrada defensar i ser intensos, però en atac també tenim possibilitats.