Pas endavant del Rugby Sant Cugat a la fase d'ascens en superar l'Almeria

Els santcugatencs s'han imposat (28-23) i encadena dues victòries consecutives amb un home menys durant tot el segon temps

El primer equip masculí del Club Rugby Sant Cugat ha tornat a vèncer, aquest cop davant l'Almeria (28-23), en la tercera jornada de la fase d'ascens a Divisió d'Honor. Els santcugatencs han demostrat que són un equip poderós i han realitzat una gran segona part, on han hagut de competir amb un home menys per l'expulsió d'Eric Abellán en els primers 40 minuts, que els hi ha permès guanyar davant la seva afició. L'equip andalús ha tingut trams de molt domini, aprofitant sobretot la superioritat en les melés, i ha exigit el màxim als locals. Amb aquest resultat, els homes de Martín García sumen dues victòries i només una derrota, davant l'Alcobendas, el gran favorit en totes les apostes.

L'enfrontament ha començat amb un Sant Cugat més viu, portant la iniciativa i tancant al conjunt visitant, que ha acabat despertant i capgirant la dinàmica. Els andalusos s'han instal·lat en camp contrari durant molts minuts, i malgrat les valuoses accions defensives dels locals, han fet el primer assaig i la posterior transformació (0-7).

Els santcugatencs no han trigat a respondre i han anivellat el resultat (7-7). Tot i l'empat, els visitants s'han sentit més còmodes i s'han posat per davant amb un cop de càstig (7-10). A més, aprofitant la superioritat, han ampliat l'avantatge amb un nou assaig mal defensat pels locals (7-15). Amb aquest marcador s'ha arribat al descans.

A la represa, els santcugatencs, lluny de lamentar-se i resignar-se, han estat valents i han sumat un nou assaig i la posterior transformació (14-15). El duel s'ha igualat encara més, amb bones accions per part d'ambdós conjunts, però han estat els visitants els que han ampliat la diferència amb un cop de càstig (14-18).

En aquest punt, els locals s'han enfortit mentalment i han protagonitzat una remuntada molt meritòria, gràcies a dos nous assaigs i les transformacions pertinents (28-18). Els andalusos no han tirat la tovallola i han assolit un altre assaig que ha ajustat el marcador (28-23). Per sort, el lluminós no s'ha mogut més i el Sant Cugat ha celebrat un nou triomf.

Amb aquesta suada victòria els santcugatencs sumen 8 punts i se situen en la zona alta de la taula. La jornada vinent visitaran el Zarautz basc.

Martín García

La veritat és que en atac estem treballant, intentant, buscant opcions i avui han sortit bastants bons moviments. Ens dona energia i ganes de continuar treballant.