El Rugby Sant Cugat cau al camp del líder de la Lliga Iberdrola

Les sevillanes han superat (25-5) les santcugatenques

La pròxima jornada, les santcugatenques s'enfrontaran amb el Salvador / Foto: José Carrera

El primer equip femení del Club de Rugby Sant Cugat ha caigut derrotat (25-5) al camp del líder, el Corteva Cocos Rugby, en l'onzena jornada de la Lliga Iberdrola. Les santcugatenques no han estat capaces d'aguantar l'empenta ofensiva de les locals. No obstant això, les d'Albert Cassorán, no s'han tirat enrere, i han lluitat per buscar una remuntada fins al final de l'enfrontament. La pròxima jornada, les santcugatenques visitaran Valladolid, on s'enfrontaran amb el Crealia El Salvador, tercer classificat de la Lliga Iberdrola.

El matx ha començat amb les sevillanes marcant la directa. Les locals, s'han avançat en el lluminós amb un cop de càstig transformat per Carolina Alfaro. L'ofensiva andalusa no ha finalitzat aquí i en el minut 27 havien situat el (18-0) gràcies a tres assaigs de les líders. El partit ha marxat al descans amb aquesta derrota momentània per a les santcugatenques.

A la represa, el Rugby Sant Cugat ha buscat en tot moment la possibilitat de sumar punts al marcador que miressin de retallar la diferència. L'esforç i l'entrega de les santcugatenques ha obtingut recompensa, ja que en el minut 74, Alysha Stone ha realitzat el primer assaig per a l'equip. Posteriorment, les d'Albert Cassorán no han estat capaces de fer la transformació.

L'intent de remuntada en el tram final del partit s'ha esvaït ràpidament. Un assaig de María de las Huertas i la posterior transformació de Carolina Fernanda han acabat de rematar el partit entre el Cortevas Cocos i el Rugby Sant Cugat (25-5).

El tècnic, Albert Casorrán, ha assenyalat que "els errors tècnics i individuals" les "han penalitzat moltíssim". Tot i això, ha explicat que guanyar a La Cartuja era "molt complicat", però esperava "fer més punts durant el partit".