El Rugby Sant Cugat inicia el camí a la Divisió d'Honor davant l'Alcobendas

Els santcugatencs disputen el partit d'anada de les semifinals davant l'Alcobendas aquest diumenge a les 14.30 h

El Rugby Sant Cugat afronta les semifinals d'ascens a Divisió d'Honor / Foto: Josep Serrano

Rugbi

Publicat el 27/abr/23 per Joan Garcia

El primer equip masculí del Rugby Sant Cugat afronta el partit d'anada de les semifinals d'ascens a la Divisió d'Honor, màxima categoria estatal, aquest diumenge a les 14.30 h a la Guinardera davant l'Alcobendas. Els santcugatencs s'enfrontaran amb el totpoderós conjunt madrileny que ha guanyat tots els partits de la lliga regular i també de la fase prèvia d'ascens. Els de Martín Garcia esperen fer un bon partit i assolir un bon resultat pel partit de tornada a Madrid.

L'Alcobendas, un rival molt superior

El conjunt madrileny va ser descendit administrativament la temporada passada per falsificar unes dades a la llicència federativa d'un jugador. A més, aquest fet va impossibilitar la presència de la selecció espanyola al Mundial de 2023 després d'haver jugat amb el combinat estatal de manera il·legal. El recurs, presentat pel Guernica i acceptat pel TAD, va dictaminar el descens dels madrilenys i una multa de més de 60.000 euros.

El retorn de l'Alcobendas a Divisió d'Honor és una obligació per a l'entitat que té un equip molt potent. A la lliga regular de grups ha guanyat tots els partits amb una mitjana de més de 40 punts amb els seus rivals i a la fase prèvia d'ascens ha continuat amb la mateixa dinàmica.

L'únic precedent entre santcugatencs i madrilenys és a la fase prèvia d'ascens amb triomf de l'Alcobendas (7-45).

Optimisme santcugatenc

Tot i la superioritat madrilenya, els santcugatencs estan convençuts de superar l'Alcobendas amb el suport de l'afició. S'espera una gran afluència de públic a la Guinardera. La darrera vegada que els santcugatencs van optar a pujar a Divisió d'Honor va ser l'any 2015 davant el Barça. El conjunt masculí encara no ha pujat mai a la màxima categoria estatal.

El tècnic, Martín Garcia, ressalta l'optimisme que té l'equip davant aquestes semifinals.


DECLARACIONS

Martín Garcia

L'equip està per preparar aquest matx davant un rival molt potent.

Your browser doesn’t support HTML5 audio