Derrota del Rugby Sant Cugat masculí a la tornada de les semifinals per pujar a Divisió d'Honor

Els santcugatencs han donat la cara en tot moment, però no ha estat suficient davant la superioritat física rival (47-26)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Roger Menes

Imatge d'arxiu / Foto: Roger Menes

El primer equip masculí del Rugby Sant Cugat ha caigut derrotat (47-26) i no ha pogut trobar l'èpica que buscava per aconseguir la remuntada davant l'Alcobendas en el partit de tornada de les semifinals per pujar a Divisió d'Honor, màxima categoria estatal. Els nois de Martín García han donat la cara en tot moment, però la superioritat dels madrilenys, clars favorits a pujar, ha fet insuficient l'esforç dels blau-i-negres que donen per finalitzada la temporada amb el cap ben alt.

Els de Martín García han fet un partit molt seriós en tot moment, però han sigut inferiors al conjunt de la capital que no ha deixat cap opció al conjunt blau-i-negre. El ritme del matx, tant en defensa com en atac, l'ha portat el conjunt madrileny. La defensa dels locals ha sigut molta bona i no ha deixat en cap moment que els santcugatencs circulessin amb fluïdesa la pilota i d'aquesta manera han anul·lat tota acció de perill dels de Martín García.

El partit, ofensivament, ha sigut molt bonic per l'espectador, amb grans accions d'assaigs i les posteriors transformacions. Els madrilenys han sigut superiors, sobretot en l'apartat físic, i s'ha notat el nivell d'uns i altres. Això ha condemnat als blau-i-negres, ja que el conjunt de la capital ha portat el ritme ofensiu. Els santcugatencs tanquen una gran temporada amb el cap ben alt tot i la derrota.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.