Recoder espera inaugurar a l'octubre l'edifici de serveis de la Ciutat Esportiva


  • Comparteix:

L'alcalde Lluís Recoder ha avançat que el nou edifici de serveis de la Ciutat Esportiva s'inaugurarà de manera oficial el mes d'octubre. El director d'aquest equipament esportiu, Francesc Godàs, assegura que properament s'obrirà un concurs públic per adjudicar el manteniment i la gestió de la instal·lació.

Lluís Recoder espera que el nou edifici de serveis s'inauguri de manera oficial el proper mes d'octubre. Tot i que la instal·lació ja està en marxa, i de moment en fa ús el Club Rugbi Sant Cugat, encara falten alguns petits detalls. Recoder espera que la Ciutat Esportiva creixi. Ara com ara, l'edifici de serveis n'és el primer pas.

Lluís Recoder

Esperem que al mes d'octubre el nou edifici de serveis s'inauguri oficialment


De la seva banda, el director de la Ciutat Esportiva, Francesc Godàs, ha explicat a Ràdio Sant Cugat que el concurs públic per adjudicar la gestió i el manteniment del nou edifici s'obrirà properament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.