El CR Sant Cugat estrena l'any visitant el Barça, tercer classificat


  • Comparteix:

El Club Rugby Sant Cugat torna a la competició aquest cap de setmana amb una visita al camp del FC Barcelona. Els santcugatencs s'enfronten amb el 3r classificat de la taula en un partit que es preveu molt igualat, ja que només 1 victòria separa els dos equips.

Després d'1 mes sense jugar un partit oficial, el Sant Cugat té un compromís difícil al camp del FC Barcelona. Els santcugatencs, que marxen 5ens a la taula es veuran les cares amb el 3r classificat. Malgrat que els barcelonins tenen una victòria més, els homes de Marc Riera són molt optimistes de cara a obtenir la victòria i retallar punts amb els primers classificats. El jugador santcugatenc Martí Bernal creu que l'aturada no perjudicarà el joc de l'equip i que han d'aprofitar que el Barça ve de perdre en l'anterior jornada.

Martí Bernal

Hem de treure profit de la baixa moral del Barça després de perdre la setmana passada


En un matx que es preveu força igualat, els santcugatencs volen treure's l'espina de la derrota de la primera volta i tenen clar quin és el joc que practica el Barça, tal com explica Bernal.

Martí Bernal

Tenen una qualitat tècnica inferior a la nostra



Pel partit que es jugarà aquest diumenge, l'entrenador Marc Riera no podrà comptar amb Abelardo, que té una ruptura fibrilar ni amb Sergi Lafuente, amb un trencament de menisc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.