Pla disputa el Sis Nacions amb la selecció espanyola


  • Comparteix:

La jugadora santcugatenca de rugbi, Barbara Pla, disputarà aquest cap de setmana la primera jornada del Sis Nacions amb la selecció espanyola davant Irlanda. Pla es mostra optimista de cara a aquest enfrontament i espera agafar experiència en aquesta competició.

La selecció espanyola viatja a Dublín per enfrontar-se al comnbinat local a la primera jornada del Sis Nacions. Recordem que en els dos darrers enfrontaments, la selecció que entrena Kepa Ancín, ja ha derrotat a les d'Irlanda. La resta d'enfrontaments d'aquesta competició seran davant França, el 25 de febrer, i Gales, l'onze de març, com a visitants. Espanya rebrà a Anglaterra, l'onze de febrer a Madrid, i a Escòcia, el 18 de març, en lúltima jornada de la competició.
Cal destacar que Barbara Plà disputarà aquesta competició i depen de l'actuació que tingui podria disputar el mundial d'Edmonton, Canadà, al mes d'Agost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.