L'equip femení del Sant Cugat perd a Andorra però dona una bona imatge


  • Comparteix:

L'equip femení del Club Rugbi Sant Cugat perd davant de la Selecció Andorrana per 50 a 29. Les jugadores de Gina De Swert planten cara en tot moment i, tot i la seva inexperiència, posen en problemes a un equip que s'està preparant per l'Europeu a set.

Nou partit del Club Rugbi Sant Cugat i nova demostració que l'equip va per bon camí. Aquest cap de setmana l'equip s'ha desplaçat a Andorra per jugar contra l'equip del país pirinenc. Tot i la derrota per 50 a 29, el conjunt santcugatenc exhibeix una bona imatge malgrat les baixes. L'entrenadora de l'equip, Gina De Swert, es mostra satisfeta pel rendiment de les seves jugadores durant el partit.

Gina De Swert

Es va aconseguir l'objectiu que volíem, que era fer equip dins i fora del camp. A més a més, ens van tractar molt bé.


A part del matx disputat dissabte a la tarda, l'equip va realitzar un entrenament amb l'equip andorrà el diumenge al matí, completant així un mini-stage de cap de setmana. De Swert explica que la concentració ha servit per fer pinya.

Gina De Swert

Molt bona actitud. Al principi les jugadores van sortir una mica més cohibides però a mesura que van passar els minuts es van anar implicant més.


Aquesta ha estat la primera derrota de l'equip femení del Club Rugbi Sant Cugat després de quatre partits amistosos. Cal tenir en compte, però, l'entitat del rival, ja que la Selecció Andorrana, tot i la joventut de les seves jugadores, s'està preparant per l'Europeu de rugbi a set del mes de juny.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.