Pla i De Swert, a un pas de la Copa de la Reina


  • Comparteix:

L'INEF de Barcelona, amb les santcugatenques Gina de Swert i Bàrbara Pla, juga aquest dissabte a Hospitalet la final de la Copa de la Reina contra el Pozuelo de Madrid. La consecució d'aquest títiol rubricaria una gran temporada de l'INEF, en la que també ha guanyat la Lliga sense perdre cap partit.

L'INEF té totes les opcions del món per aconseguir el doblet aquesta temporada. Després d'imposar-se còmodament en la Lliga, aquest dissabte disputarà la final de la Copa de la Reina davant l'Olímpico de Pozuelo, de Madrid. L'equip barceloní, amb les santcugatenques Gina de Swert i Bàrbara Pla a les seves files, ha arribat a aquesta final invicte, després de derrotar al Getxo a la primera fase i d'imposar-se sense patiments a l'Hospitalet en semifinals. Per això, l'INEF parteix com a favorit, tot i que el matx es preveu molt igualat i emocionant.

A més a més, l'equip barceloní ha tingut sort, ja que l'escenari designat per jugar la final ha estat l'Hospitalet de Llobregat. El partit es jugarà dissabte a la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.