Partit clau per assegurar la permanència


  • Comparteix:

El primer equip del Club Rugby Sant Cugat afronta un partit clau davant la Universitat d'Alacant. Els santcugatencs necessiten guanyar els valencians per assegurar-se la permanència a la Primera Nacional. Els de Diego Fucks són avantpenúltims amb 3 victòries, dues més que els locals.

En 4 jornades , 2 victòries. Això és el que necessita l'equip masculí del Club Rugby Sant Cugat per assolir la permanència matemàtica a Primera Nacional. Els santcugatencs venen de perdre amb el líder, La Vilajoiosa, i ara s'enfrontaran a un rival directe de la zona de descens: la Universitat d'Alacant. Els valencians són penúltims amb 1 única victòria. El tècnic santcugatenc, Diego Fucks, considera indispensable guanyar aquest cap de setmana en terreny alacantí.

Diego Fucks

Hem de guanyar a la Universidad de Alicante si volem seguir pensant en la permanència de categoria


La importància d'aquest partit és més gran ja que una derrota obligaria els santcugatencs a disputar els play-off de promoció de descens. Ara bé, l'organització de les lligues fa que, malgrat l'equip finalitzi avantpenúltim, hagi de jugar els play-off si baixa un conjunt català o valencià de la Divisió d'Honor. Ho explica Diego Fucks.

Diego Fucks

Si finalitzem la lliga en la mateixa posició que ara, segurament haurem de disputar els play off de permanència


D'altra banda, l'equip femení del Club Rugby Sant Cugat és últim de la lliga sense sumar cap victòria. Aquest cap de setmana les santcugatenques reben un rival especial, l'INEFC de Barcelona, líder de la classificació. El partit és especial per dues jugadores de l'INEFC: Gina De Swert, ex entrenadora de les santcugatenques, i Clara Serlavós, actual tècnica de l'equip. El partit es juga dissabte a les 6 de la tarda al camp de la nostra ciutat.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.