La permanència en mans dels catalans de Nacional i Divisió d'Honor ``B´´


  • Comparteix:

El primer equip del Club Rugby Sant Cugat rep l'Hospitalet en l'últim partit de lliga. Els santcugatencs buscaran la victòria, malgrat que acabaran com avantpenúltims del grup C de la Primera Nacional. Els locals venen de perdre amb la Santboiana per 12 a 41.

Després de la desfeta amb la Santboiana ``B´´, el Club Rugby Sant Cugat afronta l'últim partit de lliga davant l'Hospitalet. L'equip de Diego Fucks afrontarà el partit amb l'objectiu de mostrar un bon nivell de joc. Escoltem el jugador santcugatenc, Dani Garberí.

Dani Garberí

Intentarem seguir amb la dinàmica de bon joc davant l'Hospitalet


La permanència ja està assolida perquè segons la Federació Espanyola de Rugby només baixa un equip, en aquest cas és l'Elx. Tot i això encara podria donar-se la possibilitat que el penúltim i avantpenúltim haguessin de jugar una promoció de permanència depenent dels equips catalans que baixin i pugin de la Divisió d'Honor B i Primera Nacional. Davant d'això, Garberí, assegura que l'equip només pensa en guanyar l'Hospitalet i no té el cap en la fase de promoció.

Dani Garberí

Només pensen en el partit d'aquesta setmana. La promoció ja ens la plantejarem una altre dia


El partit es juga diumenge a les 12 del migdia al camp de la Guinardera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.