20 anys de Rugby Sant Cugat a la nostra ciutat


  • Comparteix:

El Club Rugby Sant Cugat celebra els seus 20 anys d'existència amb el primer torneig Cano Catalunya-BMW aquest dissabte al camp de la Guinardera. Les escoles de l'USAP de Perpinyà, el Barça i l'amfitrió, el Sant Cugat, disputaran diferents partits.

La temporada 1986-87 un grup d'estudiants de la facultat d'Empresarials de Sabadell va decidir crear un equip de rugby a la nostra ciutat. El que mai imaginaven és que aquest conjunt acabaria formant l'actual Club Rugby Sant Cugat. 200 llicències federatives conformen l'estructura d'una entitat formada per 11 equips.
Per celebrar aquest 20è aniversari, el club ha organitzat un torneig triangular amb les escoles de l'USAP de Perpinyà, el Barça i l'entitat santcugatenca. Les categories aniran des de prebenjamins fins a infantils. L'acte donarà inici aquest dissabte a les deu del matí i finalitzarà a les dues de la tarda amb un dinar. El moment més emotiu serà a dos quarts de dotze del migdia quan es lliuraran obsequis commemoratius al impulsor i fundador del Club Rugby Sant Cugat. Miquel Caruda, i a Eduardo Forman, ex president del club santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.