3 santcugatencs sotscampions amb Catalunya a Itàlia


  • Comparteix:

La selecció catalana infantil de rugby, amb 3 jugadors santcugatencs, finalitza sotscampió al torneig internacional Due Laghi, a Itàlia. Una experiència positiva pels 3 integrants del Club Rugby Sant Cugat.

Alex Schofield, Vincent Ves i Joan Losada són els tres membres del conjunt infantil del Rugby Sant Cugat, que aquest cap de setmana han estat presents a Itàlia. Allà han participat amb la selecció catalana al Torneig Due Laghi , que es disputa a la localitat italiana de Brescia. Tots ells, han tingut una participació destacada, i han contribuit a la segona posició final. Juan Cárdenas, responsable de la Federació Catalana de Rugby, explica quin ha estat el comportament de l'equip.


Juan Cárdenas

Estamos muy contentos. Hemos tenido poco tiempo para preparar el torneo, y el rendimiento ha sido muy alto. Los jugadores del Sant Cugat han estado muy bien, jugando como una selección


Aquesta competició, de caràcter amistós, reuneix a diversos equips del continent europeu, i és un bon punt de referència per situar el nivell del equips.

Catalunya ha estat present a la final a quatre, que s'ha disputat en format de lligueta. El quart classificat ha estat el Flamière belga, mentre que el Nimes francès ha acabat tercer. La selecció catalana ha estat segona, i el guanyador final ha estat el Villefrance, també francès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.