L'actuació arbitral impedeixen a les germanes Pla accedir a la final


  • Comparteix:

La selecció espanyola de rugbi, amb les germanes Júlia i Barbara Pla, guanyen la medalla de bronze al Campionat d'Europa de Seven disputat a França. El combinat espanyol acaba invicte la fase de grups però perd a les semifinals, en un final polèmic, contra Anglaterra. En el tercer i quart lloc,les espanyoles derroten clarament Gal·les.

Una més que protestada decisió arbitral va deixar a Bàrbara i Júlia Pla sense disputar la final del Campionat d'Europa de Seven disputat a Lunel, França. A les semifinals, Espanya va controlar en tot moment el partit i el marcador contra Anglaterra però tot se'n va anar a norris en uns segons. A l'última jugada del partit, la polèmica es va ser la protagonista: Espanya va acabar el seu últim atac amb el temps ja exhaurit i, tot i haver sonat la botzina final, els àrbitres van donar un últim atac a Anglaterra, que va capgirar el marcador i guanyar per 10 a 12. La santcugatenca Bàrbara Pla es mostra impotent davant d'aquesta injusta decisió.

Bàrbara Pla

És evident que Anglaterra té un nom i que nosaltres encara no.


Espanya havia accedit a les semifinals després de finalitzar primera del grup A. El combinat espanyol havia realitzat fins llavors un torneig quasi perfecte: victòries sobre Irlanda 5-10, Portugal 19-0, Itàlia 28-0 i empat a 0 davant Gal·les.

Després de caure a les semifinals, la selecció espanyola va jugar el 3r i 4t lloc davant Gal·les. L'equip de les germanes Pla es va imposar per 12-0 i va aconseguir la medalla de bronze. Tot i la decepció a les semifinals, Bàrbara Pla li posa molt bona nota a l'actuació en aquest Europeu Seven.

Bàrbara Pla

L'objectiu que ens vam marcar era ser primers de grup i ho vam aconseguir


Després de disputar de manera consecutiva l'Europeu a Madrid i l'Europeu de Seven a França, les germanes Bàrbara i Júlia Pla gaudiran d'uns mesos de vacances i al mes de setembre tornaran a l'activitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.