3 santcugatenques, amb l'espanyola


  • Comparteix:

Gina de Swert i les germanes Bàrbara i Júlia Pla han participat aquests dies de pont a la doble convocatòria de la selecció espanyola de rugby. Les santcugatenques han estat convocades tant en el combinat de rugby 15 com el de rugby 7.

S'acosten les competicions importants per a la selecció espanyola femenina de rugby absolut. I de cara als primers assaigs, el seleccionador està comptant amb les tres jugadores santcugatenques.
Les noies de l'INEF Barcelona Júlia Plà i Gina de Swert han estat, a més de la també santcugatenca i jugadora del Getxo Bàrbara Pla, participant a la convocatòria que aquests dies ha tingut lloc a Madrid. De dimecres a divendres han treballat amb el conjunt nacional de la modalitat de rugby 15, i dissabte i diumenge s'han preparat per a les competicions de rugby 7. Bàrbara Plà explica quin és el treball dut a terme en aquesta convocatòria.

Bàrbara Pla

Hem treballat la tàctica i la tècnica, però també serveix per anar conjuntant l'equip


Aquesta setmana sortirà la llista de convocades de cara a la propera sessió preparatòria del combinat nacional, que tindrà llioc a Getafe del 27 al 30 de desembre. De Swert confia en que totes tres santcugatenques puguin repetir experiència.

Gina De Swert

Hem estat a la primera convocatòria, però hem de seguir treballant si volem tenir continuitat


L'any 2008 està ple de reptes esportius en competicions internacionals. Al mes de maig, a Amsterdam, es disputa l'Europeu de rugby 15. Del 2 al 15 de juny a França, Espanya participarà al campionat d'Europa de seven, i a mitjans de juliol el combinat estatal serà l'amfitrió del campionat del món universitari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.