Amb un peu a la final


  • Comparteix:

El Club Rugbi Sant Cugat guanya l'Hercesa per 35 a 14 en el partit d'anada de les semifinals d'ascens a la Divisió d'Honor B. Els santcugatencs sorprenen als madrilenys que gaudien de la condició de favorits

Molt bon partit el que han jugat aquest diumenge al matí els homes de Diego Fucks. Des del primer minut del matx els santcugatencs han dut la iniciativa arribant a anul·lar els madrilenys. Els molts errors dels visitants han estat ben aprofitats pels blau-i-negres, que a la mitja part guanyaven per 25 a 0.

A la represa, els madrilenys han despertat una mica, i han intentat readreçar el rumb, aprofitant també la baixada dels locals. Tot i que el joc que s'ha vist durant els segons 40 minuts no ha estat el mateix que en la primera part, els de Diego Fucks han defensat prou bé el seu camp, deixant el marcador final 35 a 14 punts.

Amb la victòria d'avui els santcugatencs donen un gran pas per accedir a la final per l'ascens a la Divisió d'Honor B. Tot i així com diu Diego Fucks, encara queden 80 minuts de joc i no es pot donar l'eliminatòria per finalitzada.


Diego Fucks

Encara falta anar allà i rematar el resultat. No podem confiar-nos de res, el que està clar és que pel treball no serà.



En cas que els santcugatencs guanyessin l'eliminatòria jugarien la final contra el guanyador entre l'Hospitalet de Llobregat i l'Eibar.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Impressionant!! Sou la bomba paios, a per ells!!!!!

TdF. Enviat el 2/abr/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.