L'ascens a cara o creu


  • Comparteix:

Imatge del partit d'anada entre santcugatencs i malaguenys

Imatge del partit d'anada entre santcugatencs i malaguenys

El Club Rugby Sant Cugat es juga aquest cap de setmana el pujar a Divisió d'Honor 'B'. Els blau-i-negres s'enfronten a la Universidad de Málaga en el partit de tornada de la promoció amb un resultat d'empat a 23 de l'anada. Per tant, es tracta d'una autèntica final. Qui guanyi jugarà l'any vinent a la segona categoria del rugbi estatal.

Al contrari del que diu la dita, aquesta vegada a la quarta ha d'anar la vençuda. El Club Rugby Sant Cugat ja ha desaprofitat tres oportunitats per certificar l'ascens a Divisió d'Honor 'B', els dos partits de l'eliminatòria davant el Belenos asturià i el partit d'anada davant el rival de diumenge, l'Universidad de Málaga. Un partit que va acabar amb empat a 23 i que, a més de deixar l'eliminatòria totalment oberta, va evidenciar que la clau de l'ascens és que els jugadors blau-i-negres aconsegueixin no cometre les errades de l'inici del partit del passat diumenge a La Guinardera. Un partit que es va salvar per una espectacular remuntada en el tram final però que va deixar un mal sabor de boca a l'entrenador Diego Fucks. Així de contundent es mostrava a la fi del partit.


Diego Fucks

Ha falta concentració, compromís, serietat...ha faltat de tot


S'ha d'esperar, però, que l'actitud dels santcugatencs sigui la de l'últim tram del partit de diumenge o la del partit de tornada de la primera eliminatòria al camp del Belenos. El que és evident és que diumenge, a Màlaga, el primer equip del Club Rugby Sant Cugat pot fer història.
Per explicar fil per randa què succeeix a Màlaga, el grup de comunicació Cugat.cat farà un desplegament especial, amb seguiment al detall i amb la presència al partit i als viatges d'anada i tornada d'un enviat especial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.