El Sant Cugat es prepara a Berga


  • Comparteix:

La primera setmana de preparació del sènior del Club Rugby Sant Cugat acaba amb una estada de cap de setmana a Berga. Una quarentena de jugadors, entre ells 10 juvenils, han treballat la part més física de la preparació. Dissabte el primer equip afronta el primer amistós davant el Barça.

L'entrenador Diego Fucks ha treballat des de divendres i fins diumenge amb un grup de 40 jugadors, dels dos sènior del club lluny de Sant Cugat. A banda d'enfortir la convicència, l'estada a Berga ha servit per preparar els jugadors físicament amb activitats a la natura. Diumenge, de retorn a Sant Cugat els dos sèniors van duisputar un amistós a les instal·lacions de La Guinardera.

El tècnic argentí del CR Sant Cugat, Diego Fucks, encara no té decidit quins jugadors passaran a formar part del primer equip ja que com explica porten molt poc temps de pretemporada.



Diego Fucks

Fa només una setmana que hem començat. Encara haig de veure'ls jugar i veure qui està pel primer equip.



Dissabte el Sant Cugat afrontarà el primer amistós de la pretemporada a casa davant el Barça. L'horari possible és a partir de les quatre de la tarda (16h.)



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.