Reines mundials


  • Comparteix:

Celebració de l'equip espanyol amb les tres santcugatenques (foto cedida: www.picasaweb.com)

Celebració de l'equip espanyol amb les tres santcugatenques (foto cedida: www.picasaweb.com)

Les santcugatenques Júlia i Bàrbara Pla i Gina de Swert assoleixen el mundial de rugbi a 7 amb la selecció espanyola. El combinat estatal derrota a Canadà per un ajustat 17 a 12 i assoleix el títol per primer cop a la història.

Còrdova va acollir el mundial universitari amb moltes disciplines esportives. La participació santcugatenca estava centrada al rugbi a 7 amb la presència de les germanes Júlia i Bàrbara Pla i Gina de Swert. El combinat estatal tenia el públic andalús a favor, però el nivell de les rivals era molt alt. El camí fins a la final va estar ple d'obstacles sobretot a les semifinals amb una victòria ajustada davant Anglaterra per 7 a 5. A la final les espanyoles s'enfrontaven al Canadà a qui ja havíen derrotat a la primera fase amb certa facilitat, però en aquest matx va ser diferent. 17 a 12 pel combinat estatal que guanyava el seu primer títol de la història. Escoltem una de les noves campiones del món, la santcugatenca Júlia Pla.

Júlia Pla

És un gran èxit pel rugbi femení


Júlia Pla i Gina de Swert ja han iniciat els seus entrenaments amb l'INEFC de Barcelona. De la seva banda, Bàrbara Pla també ha començat la pretemporada amb el conjunt basc del Getxo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.