Els menuts del rugby es posen en marxa a Sant Cugat


  • Comparteix:

Els més joves entren en acció

Els més joves entren en acció

L'Escola de Rugby de Sant Cugat comença els entrenaments. El grup d'alevins i benjamins inicien la temporada avui dimarts, mentre que els prebenjamins i els babies faran el mateix a partir del 20 de setembre.

Amb el mateix horari de l'any passat, dimarts de set a dos quarts de nou del vespre (19.00h - 20.30h) i dissabtes de dos quarts d'onze a dotze del migdia (10.30h - 12.00h), l'Escola de Rugby es posa en marxa per la centena de jugadors d'entre els quatre i els dotze anys inscrits. El director de l'Escola, Santi Arándiga, explica la clau de l'èxit del club.



Santi Arándiga

La filosofia és que els nens s'ho passin bé. No intentem crear jugadors pel primer equip, sinó que siguin persones.



A partir de la categoria aleví, els jugadors que continuïn la seva carrera esportiva passaran a formar part de les seccions competitives del club, primer a infantil i cadet i, aspirant més amunt, després a les categories sènior A, B i femení. En tot aquest procés, la voluntat del Rugby Sant Cugat és que els seus jugadors aprenguin l'esport i aprenguin a desenvolupar l'agressivitat dins d'unes normes i un marc amistós.






.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.