Debut complicat


  • Comparteix:

Primera prova pel nou equip de rugbi Sant Cugat Castelldefels

Primera prova pel nou equip de rugbi Sant Cugat Castelldefels

Les noies del Club de Rugby Sant Cugat inicien la temporada aquest dissabte. Serà el primer test oficial per veure en acció al nou equip sorgit de la fusió de les santcugatenques amb les noies del Castelldefels.

Per manca d'efectius, i com a mesura provisional, aquesta temporada els dos clubs competiran conjuntament a la competició sota el nom de Sant Cugat Castelldefels. El seu primer rival serà el Sant Boi, segon classificat la temporada passada i amb jugadores internacionals. Un equip que, per tant, com explica l'entrenador santcugatenc Francesc Godàs, serà difícil de guanyar.

Francesc Godàs

El rival és molt superior. Nosaltres som un equip molt jove, en formació.


L'objectiu de l'entrenador per aquest matx és el de fer un bon paper, aconseguir una defensa acurada i que les noies es vagin coneixent. L'equip promet i, de moment, miraran de demostrar-ho aquest dissabte contra el Sant Boi, i el següent cap de setmana contra l'Universitari, a casa.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.