Aquest any, sí


  • Comparteix:

El Club Rugby Sant Cugat debuta aquest dissabte a la Primera Nacional a casa del Barça. Els de Diego Fucks encaren la nova temporada amb molts canvis a la plantilla, però amb el mateix objectiu que l'any passat: estar a la promoció d'ascens a la Divisió d'Honor, i aquest any sí, pujar.

Nova temporada i equip pràcticament nou. Els santcugatencs inicien la temporada aquest dissabte amb un matx a domicili al camp del Futbol Club Barcelona. Els santcugatencs inicien una temporada amb molts canvis, ja que l'equip ha patit baixes d'homes molt importants i ha de confiar en molts jugadors de l'equip juvenil. Tot i la joventut de l'equip dirigit per Diego Fucks, s'han marcat com a objectiu el mateix repte de l'any passat: disputar la promoció d'ascens a la Divisió d'Honor, i aquest any aconseguir una plaça a la segona categoria del rugbi estatal.

El president de l'entitat Joan Pradas, valora el primer enfrontament de lliga.


Joan Pradas

Tenim un equip molt jove, però anirem a plantar-li cara al barça. Hem de buscar una altra vegada la promoció a la Divisió d'Honor.


De moment però cal anar partit a partit, i així anar sumant punts. Aquest dissabte, primera oportunitat pels santcugatencs.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Algú em podria dir a quin camp jugarà el Sant Cugat?

FerranPPCC. Enviat el 10/oct/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.