Inici perfecte


  • Comparteix:

Triomf agònic dels santcugatencs

Triomf agònic dels santcugatencs

El Club Rugby Sant Cugat comença la lliga amb una victòria per 25 a 20 contra el Barça. Els de Diego Fucks aconsegueixen el triomf amb un assaig en la darrera jugada.

Després de quedar-se a les portes de l'ascens la temporada passada, el Club Rugbi Sant Cugat ha començat la lliga amb molta força. Els santcugatencs han volgut demostrar que com a locals no tindran rival, i tot i que han hagut de patir per guanyar, al final han sumat el primer triomf. El tècnic Diego Fucks explica que el final del partit ha estat més ajustat del que li hauria agradat.

Diego Fucks

Hem aconseguit l'assaig de la victòria en l'últim minut del partit.


Cal recordar que durant la pretemporada, el Barça i el santcugatencs s'havien enfrontat, i els blaugranes no havien donat cap opció als homes de Diego Fucks. Així doncs, una victòria que serveix de venjança i que col·loca al Club Rugbi Sant Cugat en les posicions de privilegi del grup C de la Primera Nacional. I el proper partit, contra la Santboiana, serà una pedra de toc molt important per veure si el que s'ha vist aquesta setmana és un miratge o l'inici d'una temporada d'insomni.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Només vull agraïr, l´interés d´aquest mitjà a la publicació i divulgació de notícies sobre aquest esport i en particular del nostre equip de rugbi.

ruge. Enviat el 14/oct/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.