Pressupost per l'ascens


  • Comparteix:

El Club Rugby Sant Cugat augmenta el pressupost d'aquesta temporada amb l'objectiu de pujar a Primera Nacional. Entre les mesures per aconseguir-ho, destaca l'augment sobre el 10% de la quota de soci normal.

L'Assemblea ordinària celebrada el passat dimecres va servir per tancar el balanç comptable de l'any passat i per aprovar el nou pressupost, que enguany ronda els 120.000 euros. A més del repàs de l'evolució de la temporada anterior, una de les novetats destacades ha estat fixar la quota de soci a 33 euros el mes. Joan Pradas, president de l'entitat, explica els motius de la pujada de preus i les necessitats del club.

Joan Pradas

Pujar a divisió d'honor implica uns costos i per assumir-los calia pujar el pressupost. Tenim la necessitat de trobar uns esponsors. També volem controlar els costos per les butxaques familiars.


El president assenyalava també la bona línia que s'estava aconseguint tenint present que l'any passat va ser el primer en què el club va tancar l'exercici sense números vermells. Superats els deutes històrics, el repte serà que el sènior pugi de categoria i, per fer-ho, caldrà també aconseguir i consolidar els esponsors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.