Pedrera de luxe


  • Comparteix:

Pol Gómez de nou a la selecció espanyola sub-18

Pol Gómez de nou a la selecció espanyola sub-18

Tres jugadors de les seccions inferiors del Club Rugby Sant Cugat, en concret el juvenil Pol Gómez i els cadets Joan Losada i Alex Schofield, han estat convocats per la selecció espanyola. Els juvenils es concentren aquest cap de setmana a Tarazona (Saragossa) per preparar el Campionat d'Europa que tindrà lloc a principis d'abril a França.

La pedrera santcugatenca puja amb força i així ho demostra la convocatòria de tres dels seus jugadors per les seleccions inferiors de l'espanyola.

El juvenil Pol Gómez viatja aquest cap de setmana a la concentració de la sub-18 a Tarazona (Saragossa). El combinat espanyol jugarà un partit contra el combinat francès d'Armagnac-Bigorre, per preparar l'Europeu sub-18 que tindrà lloc del 3 al 12 d'abril a França.

Els cadets Joan Losada i Alex Schofield, per la seva part, es concentraran del 3 al 7 d'abril amb la selecció espanyola i disputaran un partit contra el combinat portuguès a terres luses.

El president del Club Rugbi Sant Cugat, Joan Pradas, es mostra satisfet pel treball del club.

Joan Pradas

Vam tenir algunes generacions bones i aconseguíem campionats. Ara no els aconseguim però sempre estem a dalt i el club continuarà pujant si seguim amb aquesta dinàmica.


Pol Gómez i Joan Losada repeteixen convocatòria, mentre que Alex Schofield és la primera vegada que és convocat per la selecció estatal.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.