A les portes de la final


  • Comparteix:

Pol Gómez i la selecció espanyola no jugaran la final

Pol Gómez i la selecció espanyola no jugaran la final

El santcugatenc Pol Gómez, juntament amb la selecció espanyola de rugby sub-18, cau a semifinals del Campionat d'Europa B contra Portugal per un ajustat 14 a 15. Després de dominar tot el partit, el combinat espanyol perd en els darrers segons i ara es disputarà divendres el tercer i quart lloc davant Polònia.

Després d'uns primers minuts d'igualtat, el combinat espanyol ha començat a dominar el joc i ha arribat al descans amb un 8 a 5 favorable, un avantatge que s'ha ampliat fins a 11 a 5 als deu minuts de la represa. A partir d'aquest moment, els portuguesos han avançat línies i han començat a pressionar a la selecció espanyola, retallant progressivament l'avantatge al marcador.

Amb el temps ja esgotat i un 14 a 12 a favor d'Espanya, l'obertura portuguesa ha convertir un drop des de 30 metres i sense gairebé angle de tir, aconseguint així tres punts que donaven la victòria i el passi a la final al combinat portuguès.

Amb aquesta derrota per la mínima, la selecció espanyola s'ha de conformar en disputar aquest divendres el partit pel tercer i quart lloc contra la selecció de Polònia, que ha caigut en l'altra semifinal contra Alemanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.