Primera victòria de les germanes Pla a l'Europeu


  • Comparteix:

El combinat espanyol comença amb bon peu al Campionat d'Europa

El combinat espanyol comença amb bon peu al Campionat d'Europa

Les germanes Pla, Júlia i Bárbara, i les seves companyes de la selecció espanyola de rugbi, guanyen a Holanda per 26-12 en el primer partit del Campionat d'Europa de rugbi a 15 que es disputa a Metz, França. Després d'aquesta primera victòria molt treballada, el combinat espanyol disputarà dilluns a les set de la tarda el segon partit contra la selecció anfitriona, França.

Bon debut del combinat estatal femení de rugbi on es troben les germanes santcugatenques, Júlia i Bárbara Pla. Totes dues formant part del quinze titular, han contribuït a la victòria sobre Holanda per 12 a 26. Especialment destacada ha estat l'actuació de Júlia Pla, qui ha aconseguit un assaig en un jugada de força i velocitat iniciada en el propi camp.

Amb aquesta victòria, el conjunt dirigit per Inés Etxegibel comença amb bon peu aquest Campionat d'Europa i afronta amb moral el duel contra la potent selecció francesa, dilluns a les set del tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.