Més equips, més jugadors


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del CRSC

Imatge d'arxiu del CRSC

El Club Rugby Sant Cugat més nombrós de la seva història es presenta dissabte al matí a la ZEM de la Guinardera. Enguany, l'entitat blau-i-negra suma un total de 15 equips, quatre més que l'any passat, i superarà per primera vegada els 300 jugadors amb fitxa.

A les deu del matí hi haurà jornada de portes obertes de l'escola del club, que deixa de dir-se Escola de Rugby de Sant Cugat per dir-se Escola de Rugby del Vallès. El club vol promocionar el rugbi de base per la comarca i canvia de nom per encabir-hi tots els seus municipis.

Les presentacions dels equips i la foto oficial es faran a partir de les dotze del migdia. El club presentarà una quinzena d'equips, entre els que destaquen quatre equips nous: un aleví, un femení, un sènior i un conjunt de veterans.

El president del Club Rugby Sant Cugat, Joan Pradas, reelegit com a president al juny, presenta la temporada per primer cop amb la nova junta.

Joan Pradas

Amb aquesta junta volem fer créixer l'escola i arribar a Divisió d'Honor.



Més de 300 jugadors saltaran a la gespa de la Guinardera durant l'acte de presentació, el que suposa el nombre de fitxes més elevat de la història del club blau-i-negre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.