La gran família del rugbi santcugatenc


  • Comparteix:

El Club Rugbi Sant Cugat supera per primera vegada els 300 jugadors federats. La gran comunitat santcugatenca de rugbi, presentada aquest dissabte, creix any rere any i la seva importància dins l'esport de la ciutat ha augmentat amb la creació de quatre nous conjunts, entre ells un tercer sènior, i l'ascens del segon equip a Primera Catalana, un total que suma 15 conjunts.

La reorganització de la directiva ha creat tres vicepresidències, la social, l'econòmica i l'esportiva, amb les que es pretén continuar fomentant la importància del planter. El president del club blau-i-negre, Joan Pradas, ha certificat que el club segueix creixent des de la base.

Joan Pradas

Hi ha una escola que és molt nombrosa, i si la base és àmplia l'estructura no trontolla.



El segon camp de rugbi, la construcció del qual començarà el proper 18 d'octubre i acabarà a l'abril de l'any vinent, serà un al·licient pel desenvolupament de l'escola de rugbi i per tenir una major ambició en els resultats del primer equip. A més, l'ascens del segon equip a Primera Catalana ha estat el fruït d'una filosofia de treball aplicada a totes les categories. El vicepresident esportiu del club, Ferran de la Roza, ha destacat que tot està funcionant bé però que es pot seguir millorant.

Ferran de la Roza

Està anant tot molt bé, treballant a totes les categories, però sempre es pot treballar per millorar.



De la seva banda, el regidor d'Esports i ex-jugador del club, Xavier Amador, ha remarcat la importància del rugbi com a esport de referència a Sant Cugat.

Xavi Amador

És una gran satisfacció el que s'ha fet amb aquest club, i amb això el rugbi pot ser un cop més un dels esports importants de la ciutat.





Amb la construcció del nou camp i el rècord de jugadors federats el Club Rugbi Sant Cugat es consolida com un de les entitats de referència al rugbi català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.