Losada i Gómez, sisens d'Europa

Imatge d'arxiu de Pol Gómez

Els jugadors de ruby santcugatencs Joan Losada i Pol Gómez, juntament amb el combinat estatal sub 19, obtenen la sisena plaça a l'Europeu disputat aquests dies a Bèlgica. En la disputa per la cinquena plaça, la Selecció Espanyola s'ha trobat amb un combinat portuguès que ha sabut imposar-se i endur-se el partit amb un resultat de 22 a 15 marques.

La primera part ha estat molt igualada. Les dues seleccions sub 19 han gaudit de màxima efectivitat en atac, fet que els ha permés arribar al descans amb un marcador de 8 a 10. A la represa les coses han canviat una mica, els portuguesos han redreçat el seu joc i han sabut imposar-se al combinat espanyol, aconseguint gaudir d'un aventatge que pràcticament sentenciava el partit.
Pocs minuts abans perquè acabés el matx, el combinat estatal ha estat a punt de capgirar el marcador, fet que no ha estat possible per falta de temps. Al final 15 a 22.
Així doncs, amb aquesta derrota els santcugatencs Losada i Gómez, juntament amb els seus companys de selecció finalitzen l'Europeu sub 19 de Bèlgica en sisena posició.