Nova victòria del Rugby Sant Cugat davant el Poblenou


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat continua invicte

El Rugby Sant Cugat continua invicte

El Club Rugby Sant Cugat s'imposa (38-20) davant el Poblenou Enginyers a la quarta jornada de la Primera Nacional. Els santcugatencs remunten el matx a la segona meitat i continuen en segona posició. Els de Jordi Justícia es juguen el lideratge la propera jornada al camp del primer classificat, l'Hospitalet.

El Rugby Sant Cugat continua amb la seva milllora de joc i en el partit d'aquesta jornada s'ha vist un equip santcugatenc més fort defensivament. La primera meitat ha estat molt igualada i ha finalitzat amb un 16-17 favorable al Poblenou. A la segona meitat els santcugatencs han corregit errors en defensa i han tingut més possessió de pilota. Triomf final pels locals. L'entrenador del conjunt, Jordi Justícia, creu que la clau de la victòria és la concentració i la intensitat del seu equip.

Jordi Justícia

L'equip ha demostrat una gran concentració durant tot el matx.



Els santcugatencs, segons, es juguen el lideratge dissabte, a partir de dos quarts de cinc de la tarda, al camp de l'Hospitalet, candidat a l'ascens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.