Bona imatge al camp del líder tot i la derrota

El CRSC manté la segona plaça tot i la derrota

El Club Rugby Sant Cugat cau derrotat al camp del líder del grup C de la Primera Nacional, l'Hospitalet, amb un ajustat resultat de 15 a 12. Els de Jordi Justícia perden en un matx molt disputat durant els 80 minuts de partit, però mantenen la segona posició.

El líder de la categoria s'ha avançat al marcador a l'inici de partit i ha sabut mantenir la diferència suficient per aconseguir la victòria. A la represa el matx ha continuat amb la mateixa dinàmica de joc amb l'Hospitalet sempre per davant. Els blau-i-negres ho han intentat fins el final amb un joc ofensiu i buscant l'assaig final. Finalment, els santcugatencs no ho han aconseguit i cauen derrotats per només tres punts. Tot i la derrota, els blau-i-negres han sumat un punt per bonus defensius ja que han perdut per menys de set punts. D'aquesta manera, el líder se situa quatre punts per sobre del CRSC.

L'entrenador dels blau-i-negres, Jordi Justícia, assegura que el seu equip ha plantat cara al líder de la categoria.

Jordi Justícia

Avui ha estat molt positiu. L'actitud dels jugadors ha estat excel·lent. Amb aquesta línia acabarem la lliga en els llocs capdavanters.

La setmana vinent els santcugatencs descansen en lliga. El proper partit del Club Rugby Sant Cugat és d'aquí a dues setmanes al camp de la Guinardera contra l'actual tercer classificat, el Sitges.