El cadet del Club Rugby Sant Cugat, subcampió d'Espanya


  • Comparteix:

El cadet del Club Rugby Sant Cugat celebrant el subcampionat

El cadet del Club Rugby Sant Cugat celebrant el subcampionat

El cadet del Club Rugby Sant Cugat ja ha tornat d'Euskadi després de proclamar-se subcampió d'Espanya en perdre la final davant la Santboiana (15-3). Els santcugatencs sumen el seu segon subcampionat consecutiu i es consoliden com un dels referents del rugbi estatal.

Continuen els èxits d'una generació de jugadors que volen seguir fent història. Aquest equip suma un campionat d'Espanya infantil i dos subcampionats estatals i de Catalunya cadets. El darrer títol s'ha aconseguit amb el subcampionat d'Espanya després de caure davant el dominador absolut d'aquesta categoria, la Santboiana. Els santcugatencs han guanyat tots els partits fins arribar a la final. Els de Pepe López han superat l'Ordizia en el nombre d'assaigs després d'acabar el temps reglamentari amb empat a 10. Després superaven el València (14-7) i finalment el Boadilla (26-7). Els santcugatencs no han tingut cap opció a la final davant la Santboiana amb derrota final (15-3). L'equip ha tancat la temporada de manera brillant.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.