Un gran Club Rugby Sant Cugat cau contra el Ponent en un matx molt igualat

El Club Rugby Sant Cugat perd (19-22) contra el Ponent RC en la cinquena jornada del grup C de Primera Nacional. Els santcugatencs han remuntat el resultat advers del primer temps, però no han pogut mantenir l'avantatge i els balears s'han imposat en un final molt ajustat.

Tot i la derrota el matx ha deixat molt bones sensacions del conjunt santcugatenc que en tot moment ha plantat cara a un dels clars aspirants a l'ascens i que la temporada passada militaba a la Divisió d'Honor B. En els primers minuts cap dels dos equips ha arribat amb claredat a la zona de marca rival i fins el minut 20 el marcador no s'ha mogut, sent el Ponent qui s'ha avançat amb una marca. Amb Iñaki Berasategui fora del camp per un fort cop a les cervicals, Jordi Segura ha retallat distàncies pels santcugatencs transformant una falta en el minut 30, per arribar al descans 3 a 7 pel Ponent.

En el segon temps, els santcugatencs han aconseguit una marca en el minut 3 mitjançant Leo Paredes. Un assaig que ha donat empenta al Club Rugby Sant Cugat que ha continuat ampliant l'avantatge amb llançaments de Jordi Segura i una marca de Daniele Reyes. Pero els visitants no han baixat els braços i poc a poc han anat escurçant distàncies deixant el marcador molt ajustat. Una nova marca dels santcugatencs hagués assegurat la victòria, però ha estat el Ponent qui ha aconseguit anotar un assaig a falta de tres minuts, amb la posterior transformació que ha deixat el resultat final en 19 a 22. El Club Rugby Sant Cugat ha acabat caient però donant molt bona imatge davant un rival ha guanyat tots els partits.

El segon entrenador del CRSC, Sergi Lafuente, destaca el bon joc dels seus jugadors tot i la derrota.

Sergi Lafuente

Volíem mesurar-nos contra un rival que acaba de baixar de Divisió d'Honor B i hem donat la cara en tot moment.

Tot i la derrota els santcugatencs sumen un punt de bonus defensiu i continuen a la part alta de la classificació. La següent setmana es para la competició per descans federatiu i d'aquí a dues setmanes visiten el camp del RC Sitges.