El Club Rugby Sant Cugat colpeja primer i està a un pas de l'ascens

El Club Rugby Sant Cugat supera (31-12) el Belenos en el partit d'anada de l'eliminatòria per l'ascens a Divisió d'Honor B. El conjunt santcugatenc ha estat superior des de l'inici i amb una bona defensa no ha permès que l'equip visitant anotés cap assaig. La propera setmana el Club Rugby Sant Cugat defensarà la renda a Avilés per aconseguir l'ascens.

El Club Rugby Sant Cugat ha començat el partit conscient que havia de treure un avantatge suficient per afrontar amb garanties la tornada. Als tres minuts de joc, Daniel ha fet el primer assaig, però Iñaki no ha pogut anotar el llançament a pals. Tres minuts més tard, en un cop de càstig, el Belenos ha fet el 5 a 3 i als 17 minuts un nou llançament ha posat el 5 a 6. Poc abans del descans, Iñaki ha fet el segon assaig, tot i que ha fallat el xut de nou. Amb el 10 a 6 s'ha arribat al descans. A la represa, nou cop de càstig dels visitants ha posat emoció en el marcador amb el 10 a 9. A partir d'aquest moment han arribat els millors minuts dels locals. Piraña ha fet un gran assaig i Iñaki, aquest cop sí, ha anotat el xut posant el 17 a 9. Dos assaigs més amb els seus corresponents xuts que han anat dins han posat el 31 a 9. La renda s'ha reduït en els últims instants quan l'asturià Hugo ha anotat el seu quart cop de càstig posant el definitiu 31 a 12.

El tècnic santcugatenc, Jordi Justícia, es mostra satisfet amb el resultat, però no tant amb el rendiment del seu equip.

Jordi Justícia

El resultat és bo. Tenim un bon coixí per jugar una mica més tranquils la tornada, però el joc no acaba de ser fluït.

La setmana que ve es juga la tornada a Avilés. Els santcugatencs seran nou equip de la Divisió d'Honor B si defensen amb èxit els 19 punts d'avantatge, en el segon intent que han tingut aquesta temporada d'accedir a la categoria de plata del rugbi estatal.