El Club Rugby Sant Cugat, nou equip de la Divisió d'Honor B


  • Comparteix:

Xut a pals del santcugatencs. / Font: Club Rugby Sant Cugat

Xut a pals del santcugatencs. / Font: Club Rugby Sant Cugat

El Club Rugby Sant Cugat guanya el Belenos asturià (12-15) en el partit de tornada de l'eliminatòria d'ascens a Divisió d'Honor B i assoleix la categoria de plata del rugbi estatal. Els santcugatencs han sabut jugar amb la renda obtinguda a l'anada per aconseguir un ascens anhelat pel club des de feia diverses temporades.

En la segona temporada al capdavant de l'equip, el tècnic del Club Rugby Sant Cugat, Jordi Justícia, ha complert l'objectiu del club i ha aconseguit l'ascens a la Divisió d'Honor B. Els santcugatencs arribaven a Avilés amb una renda de 19 punts del partit d'anada disputat la setmana passada a la Guinardera (31-12). Malgrat començar fallant diversos xuts a pals, els santcugatencs han aguantat el marcador i tot i avançar-se han arribat al descans dos punts per sota (5-3).

L'inici de la segona part ha estat el moment més complicat del matx, quan el Belenos ha aconseguit una transformació i ha posat el 12-3. El Club Rugby Sant Cugat però, ha demostrat la seva qualitat i una marca de Perico i la posterior transformació d'Eloy han sentenciat l'ascens (12-10). Tot seguit, una altra marca sense transformació ha donat la victòria als santcugatencs (12-15), que quatre anys després han tornat a guanyar al camp del Belenos, però aquesta vegada amb l'ascens sota el braç. L'entrenador, Jordi Justícia, mostra la seva felicitat en declaracions a Cugat.cat.

Jordi Justícia

Estic content pel club i pels jugadors, sobretot. Aquest club pot estar al màxim nivell.


Per la seva banda, el director esportiu del Club Rugby Sant Cugat, Xavier Gómez, ha garantit que Justícia continuarà dirigint l'equip i assegura que el club començarà a treballar el més aviat possible decara a l'any que ve.

Xavier Gómez

Penso que hem de començar a treballar des de demà. Avui farem la festa, però demà ens posarem a treballar en l'aspecte econòmic, social i esportiu.







La temporada vinent el club santcugatenc militarà a la segona màxima categoria del rugbi estatal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.