L'aleví del Club Rugby Sant Cugat guanya el Campionat d'Espanya


  • Comparteix:

Imatge de la celebració de l'aleví del Club Rugby Sant Cugat / Font: Rugby Sant Cugat

Imatge de la celebració de l'aleví del Club Rugby Sant Cugat / Font: Rugby Sant Cugat

L'aleví del Club Rugby Sant Cugat guanya el Campionat d'Espanya disputat a Valladolid després de guanyar el Liceo Francès de Madrid (12-5) a la final. Els santcugatencs han finalitzat invictes la competició.

El Club Rugby Sant Cugat continua demostrant la bona feina que s'està fent amb l'escola de base. Els resultats continuen arribant en forma de títols. L'aleví ha guanyat l'Estatal aquest cap de setmana a Valladolid. Els santcugatencs han acabat invictes i la final no ha estat una excepció. Els jugadors entrenats per Jon Reca i Sergi Sánchez s'han imposat el Liceo Francès (12-5) en un partit de clar color santcugatenc. Un dels entrenadors Sergi Sánchez comenta la doble satisfacció que suposa aconseguir aquest Campionat d'Espanya.

Sergi Sànchez

És una satisfacció doble pels jugadors i també a nivell personal. Dono les gràcies a Jon Reca per oferir-me la possibilitat d'entrenar aquest equip.



La resta d'equips del Club Rugby Sant Cugat que han disputat l'Estatal també han aconseguit bons resultats. El sub 10 B ha quedat subcampió de la categoria plata, el sub 8, tercer a la categoria or, el sub 10 A, quart a la categoria or, i el sub 12, vuitens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.