El Rugby Sant Cugat guanya l'Hospitalet i suma la segona victòria consecutiva


  • Comparteix:

Segona victòria dels santcugatencs en lliga

Segona victòria dels santcugatencs en lliga

El Club Rugby Sant Cugat venç (10-26) al camp de l'Hospitalet RC a la 5a jornada del grup 1 de Divisió d'Honor B. Els santcugatencs han dominat el partit i només al final els locals han aconseguit anotar davant un Club Rugby Sant Cugat molt seriós i efectiu.

El primer temps ha finalitzat amb un marcador favorable i clar per als santcugatencs amb marques d'Axel, Joan Losada i Caso i dos transformacions d'Iñaki. A la represa, els visitants han continuat amb el seu domini i Daniele ha fet una nova marca que ha sentenciat el matx deixant el marcador 0 a 26. Però els locals han reaccionat tímidament i han aconseguit dues marques per maquillar el resultat final deixant-lo 10 a 26. L'entrenador dels santcugatencs, Jordi Justícia, destaca la concentració i la bona feina dels seus jugadors.

Jordi Justícia

Hem fet una molt bona feina. Coneixíem els punts febles dels rivals i ho hem aprofitat.


Aquesta és la segona victòria consecutiva del Club Rugby Sant Cugat que suma cinc punts més pel bonus d'atac i se situa a la part alta de la taula amb 15 punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.