El Club Rugby Sant Cugat jugarà per sumar la quarta victòria consecutiva


  • Comparteix:

El Club Rugby Sant Cugat busca la cinquena jornada consecutiva sense conèixer la derrota

El Club Rugby Sant Cugat busca la cinquena jornada consecutiva sense conèixer la derrota

El Club Rugby Sant Cugat visita el Durango RT en la setena jornada del grup 1 de Divisió d'Honor B. Els santcugatencs, que són quarts a la classificació, visiten el cuer del grup, que suma els seus partits per derrotes. Els blau-i-negres buscaran davant el conjunt basc la quarta victòria consecutiva i cinquè partit consecutiu sense perdre. El partit entre el Durango i el Club Rugby Sant Cugat es disputa dissabte a les quatre de la tarda.

El Club Rugby Sant Cugat viatja al País Basc amb el paper de favorit tal com està la classificació. I és que el santcugatencs han anat de menys a més en aquest inici de temporada i ja sumen tres victòries consecutives, quatre sense conèixer la derrota. L'altra cara de la moneda, són els locals, que després de sis jornades han perdut tots els partits i no sumen ni un punt. De fet, el Durango només ha passat dels 10 punts en dos partits. A més, és l'equip que s'ha endut la pallissa fins el moment. A la primera jornada els bascos van caure (47-0) amb l'Universidade de A Corunya. Tot i això, l'entrenador del Club Rugby Sant Cugat, Jordi Justícia, espera un partit complicat, especialment si la pluja fa acte de presència.

Jordi Justícia

A casa és un equip complicat. No donen el partit per perdut. Hi haurà molts agrupaments, molta intensitat. La pluja pot complicar el joc dinàmic que és el que ens agrada jugar. No serà fàcil.


Per aquest partit Justícia té, en principi, a tots els jugadors disponibles. El matx entre el Durango i el Club Rugby Sant Cugat es juga dissabte a les quatre de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.