El Club Rugby Sant Cugat rep el líder i un dels candidats a l'ascens, l'Oviedo


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Club Rugby Sant Cugat

Imatge d'arxiu del Club Rugby Sant Cugat

El Club Rugby Sant Cugat rep l'Oviedo, líder del grup 1 de Divisió d'Honor B, aquest diumenge a la una del migdia a la ZEM de la Guinardera. El conjunt santcugatenc és tercer després d'un inici sorprenent per ser un equip recent ascendit i té un partit de nivell per demostrar que la seva posició a la taula no és casualitat i que pot plantar cara a qualsevol equip de la categoria, la segona màxima estatal.

El Club Rugby Sant Cugat ha fet un inici demolidor i tot i que l'objectiu inicial és la permanència a la Divisió d'Honor B els bons resultats aconseguits fins ara fan somiar en cotes més altes. Un d'aquests objectius és rebre el líder de la categoria i plantar-li cara per demostrar que el conjunt de Jordi Justícia té nivell per estar a la part alta. El balanç de l'Oviedo és de victòries i una sola derrota. El del Club Rugby Sant Cugat és de quatre triomfs, dos empats i una derrota i sumen 25 punts pels 29 dels asturians. El tècnic del conjunt santcugatenc, Jordi Justícia, destaca que és un partit molt atractiu davant d'un dels equips més potents de la categoria.

Jordi Justícia

Estem en una bona posició, és un partit molt atractiu de veure davant el primer equip de la lliga. De mica en mica estem fent bé les coses per estar a dalt.


El partit entre el Club Rugby Sant Cugat i l'Oviedo es disputa aquest diumenge a la una del migdia a la ZEM de la Guinardera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.