Les seleccions catalanes sub 18 i sub 20 apallissen València a l'estatal


  • Comparteix:

Pol Pla és un dels molts santcugatencs amb les seleccions

Pol Pla és un dels molts santcugatencs amb les seleccions

La selecció catalana sub 20 guanya (83-0) València a la primera jornada del campionat d'Espanya, amb la presència de 10 jugadors del Club Rugby Sant Cugat. La selecció sub 18 també guanya (33-7) contra València amb 11 santcugatencs. Tots dos conjunts s'enfrontaran la propera setmana contra Euskadi en partits que es jugaran a Durango, jugant-se un lloc per a la final.

Gran partit dels dos combinats catalans que han passat per sobre dels valencians. Els sub 20 han demostrat que són una selecció molt potent i han esborrat València del partit en el primer temps, marxant al descans 44-0. En el segon temps han continuat amb la mateixa dinàmica i han fet molts més punts deixant el marcador en contra a zero. Pol Pla, un dels santcugatencs de la selecció sub 20, creu que en el proper partit contra Euskadi es decidirà qui passa a la final.

Pol Pla

L'any passat ens vam enfrontar a ells i sempre té equips molt durs independentment de la generació. Qui guanyi crec que passarà a la final.


L'altre selecció, la sub 18, ha guanyat clarament també a València, tot i que el matx ha estat més igualat que en el cas de la sub 20. Diumenge de la setmana vinent es veuran les cares contra la selecció basca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.