El Rugby Sant Cugat guanya al camp del BUC i lluita per la segona plaça

El Rugby Sant Cugat ha sumat un nou triomf al camp del BUC

El Club Rugby Sant Cugat guanya el BUC (17-29) a la jornada 15 del grup 1 de la Divisió d'Honor B. Els santcugatencs han fet un partit molt discret a la primera part on han anat per sota en el marcador. A la represa, els santcugatencs han estat més concentrats i s'han endut el triomf. Els de Jordi Justícia són tercers, a quatre punts del segon, l'Oviedo, en posició d'ascens a Divisió d'Honor.

El Rugby Sant Cugat ha patit més del que s'esperava al camp del BUC en el derbi del grup 1 de la Divisió d'Honor B. Els santcugatencs han sortit adormits i aquest fet l'ha aprofitat el conjunt local per avançar-se al marcador. Els barcelonins han demostrat una bona efectivitat atacant i han marxat al descans amb avantatge. A la represa, canvi de rumb del matx amb un Rugby Sant Cugat més entonat que ha acabat donant la volta al marcador. Tot i el triomf, el tècnic de l'equip, Jordi Justícia, lamenta la falta de concentració dels seus jugadors en el partit.

Jordi Justícia

L'equip no ha estat concentrat, però cal valorar el triomf.

Els blau-i-negres ocupen la tercera posició a només quatre punts del segon, l'Oviedo, lloc que dóna dret a jugar la promoció d'ascens a Divisió d'Honor. Els santcugatencs rebran diumenge el Durango, cuer del grup amb cinc punts.